Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S Edge apar în noi imagini neoficiale

Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S Edge apar în noi imagini neoficiale

Pentru că nu trece o zi fără să auzim noi zvonuri legate de viitoarele vârfuri de gamă Samsung, acestea sunt noile imagini cu şi Galaxy S Edge.

În primele luni ale fiecărui an, deja de cinci ani, cei de la se pregătesc de lansarea unui nou Galaxy S. După vânzări mai slabe şi probleme majore la capitolul inovaţie a designului, Galaxy S5 a fost clasificat ca fiind o dezamăgire majoră pentru gigantul sud coreean. Din acest motiv, foarte mulţi îşi pun speranţele într-un iminent Galaxy S6 care ar trebui să spele toate păcatele companiei.

Până de curând am avut parte doar de imagini ipotetice cu viitorul aparat, dar cu cât ne apropiem mai mult de MWC, ar trebui să ne putem încrede mai mult în conţinutul unor randări precum cea de mai sus. În definitiv, mulţi analişti sunt de părere că în cadrul unei viitoare conferinţe Unpacked, ce ar trebui să aibă loc în mai puţin de o lună la Barcelona, Samsung va anunţa nu doar unul, ci două terminale high end. Galaxy S6 este smartphone-ul pe care îl aşteaptă toată lumea, în timp ce Galaxy S6 Edge ar trebui să fie o versiune mai performantă şi mai mică de Galaxy Note Edge cu două margini curbate. Acestea din urmă ar trebui să deschidă porţile către noi moduri inovative de interacţiune cu telefonul şi să vă afişeze un amalgam de notificări fără a debloca ecranul aparatului.

Dacă ar fi să facem comparaţie cu ceea ce am văzut în trecut, imaginea postată recent de cei de la CNET Coreea nu face decât să reconfirme designul pe care l-am văzut reiterat în numeroase variante în ultimele săptămâni. Deşi nu sunt surprinse cele mai favorabile unghiuri în această randare de promovare a unor carcase VERUS, sentimentul de gadgeturi premium oricum pare să fie recreat cu succes.

Mai există posibilitatea ca respectivele carcase să fie construite pornind de la zvonurile care au început să circule pe internet în ultima perioadă, eu zic însă să nu fim negativişti.

Citește și: