Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge – video review

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt cele mai interesante și spectaculoase telefoane de la sud-coreeni. Sunt create din metal și sticlă și Samsung a îmbunătățit ceea ce utilizatorii au tot cerut în ultimii ani. Acestea sunt review-urile video pentru cele două telefoane.

„Playtech“ a publicat deja un review pe larg cu cele două telefoane de la Samsung. Aceasta este versiunea video. Cele două telefoane sunt create din metal și sticlă, se încarcă wireless și singura diferență dintre ele este ecranul. Edge are unul curbat pe ambele margini, dar rămâne tot la o rezoluție 2K. Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt disponibile la precomandă la QuickMobile.ro și promite să fie primul retailer care le livrează pe piața locală.

Ambele au un procesor cu opt nuclee creat de Samsung, memoria RAM este de 3GB și spațiul de stocare începe de la 32GB. Spre deosebire de modelele de până acum, Samsung nu a mai dotat telefoanele cu slot pentru card microSD.

Video review cu Samsung Galaxy S6

Video review cu Samsung Galaxy S6 edge

Configurația hardware este cea mai bună de până acum și este completată de o cameră principală de 16 megapixeli și de una frontală de 5 megapixeli. Ambele sunt optimizate pentru fotografii mai bune în lumină slabă. Cele două Samsung Galaxy S6 sunt ceea ce mulți și-au dorit: smartphone premium cu cele mai bune dotări tehnice. Sistemul de operare, un Android Lollipop cu interfață proprie Samsung, rulează foarte bine și puține sunt minusurile.

Un minus major este camera foto principală care iese puțin în afara carcasei. Astfel, este predispusă zgârieturilor. Atât Galaxy S6, cât și versiunea Edge sunt telefoane foarte bune. Totuși, vei alege Edge pentru un lucru: să fii diferit. Este diferit, și nu este deloc rău să fie așa, dar nu este pentru toată lumea.

Video review complet cu cele două telefoane Samsung Galaxy S6

 

Răzvan Băltărețu
13:15 19.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video