25 dec. 2014 | 10:41

Cum să distrugi un iPhone 6: Cele mai brutale teste prin care poate fi trecut [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum să distrugi un iPhone 6: Cele mai brutale teste prin care poate fi trecut [VIDEO]

iPhone 6, ca oricare alt telefon celebru, a fost trecut prin tot felul de teste de la zgâriere până la scufundare în apă. Ei bine, un anumit „expert“ în teste extreme s-a gândit că nimic nu poate fi mai bun decât fierberea în suc sau băgarea lui la cuptor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru iPhone 6, dar mai ales pentru versiunea Plus, cel mai cunoscut test a fost cel de îndoire. Acum, în ziua de Crăciun, îți recomand mai multe teste de la TechRax, poate cea mai cunoscută pagină pe care sunt publicate videoclipuri cu teste extreme pentru telefoane. De la băgarea lor în cuptor și fierberea în ulei până la fierberea în Coca-Cola și strivirea cu un tanc.

De ce neapărat în suc? Poate pentru că în toamna acestui an un alt viral a fost cel în care un utilizator s-a filmat în timp ce fierbea suc Coca-Cola normal și fără zahăr. Cum era firesc, după cel normal a rămas un strat consistent de zahăr caramelizat pe fundul vasului pe când la cel Zero n-au mai rămas decât câteva urme. iPhone 6Coca-Cola și YouTube, simboluri bune pentru Statele Unite ale Americii și trioul unui viral foarte bun. Dar asta nu e tot.

Un iPhone 6 fiert în Coca-Cola


Un iPhone 6 băgat la cuptor împreună cu un curcan tradițional pentru Ziua Recunoștinței sărbătorite de americani


Un iPhone 6 Plus strivit de un tanc


Un iPhone 6 incendiat cu un cocktail Molotov (da, merge și pentru teste extreme nu doar revolte de stradă)

Și poate cel mai light test: un iPhone 6 fiert în apă


În caz că te întrebi, da, iPhone 6 e încă un telefon scump. La un preț de aproximativ 3.000 de lei sau mai mult, în funcție de versiune, nu îți prea vine să încerci să îl distrugi în tot felul de moduri ciudate. Totuși, dacă urmărești să creezi un viral pe YouTube, e o rețetă foarte bună (chiar dacă e costisitoare). Altfel, videoclipul original cu un iPhone 6 Plus îndoit a ajuns în prezent la peste 61 de milioane de vizualizări chiar dacă i-a fost contestată autenticitatea.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele