Samsung Galaxy S6 ar putea fi lansat alături de un smartwatch rotund, în luna martie

Samsung Galaxy S6 ar putea fi lansat alături de un smartwatch rotund, în luna martie

Fiecare săptămână aduce informații noi despre Samsung Galaxy S6, iar acum se pare că acesta ar putea fi lansat alături de un smartwatch rotund în martie.

Samsung Galaxy S6 ar putea fi mai aproape decât ne așteptam în trecut. Deși până de curând se credea că acesta ar putea fi prezentat oficial în luna aprilie, cele mai noi zvonuri indică o data diferită. Conform acestora, Galaxy S6 ar putea fi anunțat în luna martie, în cadrul Mobile World Congress 2015, eveniment ce va avea loc în Barcelona. Și mai interesant este dispozitivul alături de care viitorul flagship ar putea debuta.

galaxy s6

Cei de la Sammobile menționează că Samsung Galaxy S6 ar putea fi lansat alături de primul smartwatch rotund produs de cei de la Samsung. Dispozitivul purtabil va rula Tizen OS și ar putea fi utilizat cu ajutorul unui inel. Acesta are numele de cod ”Orbis”, dar nu se știu foarte multe lucruri la acest moment.

Când va fi lansat, Samsung Galaxy S6 ar putea fi dotat cu un procesor octa-core Exynos 7420, 3GB RAM și 32GB spațiu intern de stocare a datelor. Samsung ar putea lansa chiar și o variantă cu procesorul Qualcomm Snapdragon 810. Camera foto principală va avea nu mai puțin de 20 de megapixeli, în timp ce camera foto secundară va avea 5. Smartphone-ul va rula Android 5.0 Lollipop și va avea, printre altele, un ecran de 5,5 inci cu rezoluția QHD (2.560 x 1.440 de pixeli).

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI