Acestea ar putea fi primele imagini cu Samsung Galaxy S6

Acestea ar putea fi primele imagini cu Samsung Galaxy S6
13:57 31.12.2014

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai anticipate smartphone-uri ale anului 2015. S-ar părea că telefonul a apărut și în primele imagini, iar multă lume ar putea fi dezamăgită.

Samsung Galaxy S5 cu 4G+ de la Orange (1)

Samsung Galaxy S6 ar putea fi lansat în cadrul MWC 2015, în martie, și am auzit o mulțime de zvonuri despre viitorul vârf de gamă al sud-coreenilor.

Unul dintre ele vorbea despre o construcție din aluminiu și despre un display cu ambele laterale curbate. Totuși, din fotografiile publicate pe site-ul Toranji.ir (ale căror veridicitate nu poate fi verificată), s-ar părea că Samsung Galaxy S6 va arăta exact ca un Galaxy S5, numai că va fi mai înalt.

S6-leaks-2-1024x768

Telefonul este prezentat alături de un S5 și de un S4 și se vede clar că sud-coreenii au folosit același ”limbaj” de design ca și înainte, cu toate că Samsung Galaxy S6 ar fi trebuit să fie încercarea lor de a lua-o de la zero. Totuși, s-ar părea că partea de pe spate va fi făcută din metal și nu din plastic.

Sud-coreenii ar putea să ne facă o surpriză și să lanseze două versiuni de Galaxy S6, una normală și una cu margini curbate, cum au făcut și în cazul Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge.

S6-leaks-1024x768

loading...