Samsung Galaxy A7, anunțat oficial: este mai subțire decât iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy A7, anunțat oficial: este mai subțire decât iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy A7 este un mid-range pe care mulți l-au așteptat cu interes, iar după o prezentare în Malaezia săptămâna trecută, coreenii l-au anunțat, în sfârșit, în mod oficial.

După ce săptămâna trecută a apărut în cadrul lansării modelelor Galaxy A5 și Galaxy A3 în Malaezia, Samsung Galaxy A7 a fost acum lansat în mod oficial. Deși nu este cel mai performant telefon lansat de Samsung, trebuie să remarcăm încercarea sud-coreenilor de a produce un telefon mid-range cu un design plăcut și un preț acceptabil. Unele zvonuri menționează un preț de aproximativ 420 de dolari fără contract.

Samsung Galaxy A7 12

După cum notează și cei de la GSMArena, Galaxy A7 este cel mai subțire telefon cu ”metal unibody” lansat vreodată de Samsung. CU o grosime de doar 6,3 milimetri, acesta este mult mai subțire decât un iPhone 6 Plus și aproape la fel de subțire precum un iPad Air 2.

Galaxy A7 va fi lansat în două variante: una standard și una dual-SIM. Ambele vor avea procesoare octa-core, însă, de la producători diferiți. Modelul standard va avea un Exynos 5430 pe 32 de biți cu patru nuclee de 1,8 GHz și patru nuclee de 1,3 GHz, iar cel dual-SIM va avea un Snapdragon 615 pe 64 de biți cu patru nuclee de 1,5 GHz și patru nuclee de 1 GHz. Lista specificațiilor este completată de 2GB RAM și 16GB de memorie internă. Acestora li se vor putea adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Samsung Galaxy A7 32

Ecranul este un Super AMOLED de 5,5 inci cu rezoluție HD, iar bateria de 2.600 mAh va avea, cel mai probabil, o autonomie foarte bună. Camera principală va fi una de 13 megapixeli, iar cea secundară va fi de 5 megapixeli. Samsung Galaxy A7 va rula Android KitKat la început, dar un update la Android 5.0 Lollipop va fi lansat în curând. Samsung Galaxy A7 va fi disponibil în trei culori: albastru închis, alb și auriu. Nu exisă informații oficiale în legătură disponibilitatea și prețul, acestea urmând să apară în viitorul apropiat.

Citește și: