Samsung ar putea lansa Galaxy S6 Edge Plus în curând

, 02 Iun, 12:35

Coreeni de la Samsung ar putea lansa o variantă mai mare a modelului Galaxy S6 Edge în perioada următoare.

Inițial, a fost denumit Project Zen. Ulterior, denumirea a fost schimbată în Project Zero 2. Telefonul la care cei de la Samsung lucrează de foarte mult timp ar putea fi lansat în perioada următoare sub numele de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. La început, zvonurile menționau faptul că dispozitivul ar putea include și un S Pen, dar cei de la Sammobile menționează că acest lucru nu se va întâmpla.

Până de curând, se credea că noul telefon ar putea fi dezvăluit în cadrul evenimentului IFA ce are loc în Berlin în luna Septembrie. Conform unor noi informații, însă, anunțul oficial ar putea avea loc în perioada următoare. Astfel, Samsung Galaxy Note 5 ar urma să fie singurul telefon important prezentat în capitala Germaniei la începutul toamnei.

Din punct de vedere al specificațiilor, Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea avea un ecran Super AMOLED de 5,4 sau 5,5 inci, 32GB pentru stocarea datelor, o cameră de 5 megapixeli pe față și una de 16 megapixeli pe spate. Cea mai interesantă schimbare ar urma să fie procesorul. Astfel, Samsung ar putea renunța la propriul Exynos 7420 în favoare modelului Snapdragon 808 de la Qualcomm. Acesta din urmă beneficiază de un preț mai mic și nu are problemele legate de supraîncălzire care au afectat reputația mai-marelui Snapdragon 810. Samsung nu a dat nicio declarație oficială legată de respectivul terminal, astfel că toate informațiile acestea rămân la stadiul de zvon.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail