26 mai 2015 | 14:12

Samsung Galaxy S6 edge s-a transformat în Iron Man și arată superb [VIDEO]

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S6 edge s-a transformat în Iron Man și arată superb [VIDEO]

Se știe faptul că Samsung a sponsorizat realizarea filmului Avengers: Age of Ultron și că Tony Stark a apărut cu numeroase gadgeturi sud-coreene în dotare. Acum, oricine se poate simți ca un supererou, mulțumită unei ediții limitate a celui mai îndrăzneț telefon de anul acesta: Samsung Galaxy S6 edge.

Știam de ceva timp că sud-coreenii pregătesc lansarea unor modele de S6 inspirate de cei mai îndrăgiți supereroi ai momentului. Acum, planul s-a adeverit și așa apărut Samsung Galaxy S6 edge, ediția Iron Man.

[related]

Diferențele între modelul obișnuit și cel ediție limitată ține, în mare de design. Masca lui Iron Man este prezentă în partea din spate a telefonului, iar culorile folosite de Samsung sunt roșu și auriu folosite în aceeași combinație ca pe armura personajului Marvel.

Din punct de vedere al performanței, dispozitivul nu se deosebește cu nimic de versiunea originală. Samsung Galaxy S6 edge are un ecran QHD 5,1 inch, 3GB memorie RAM și un procesor Exynos cu opt nuclee. Camerele foto sunt de 16, respectiv 5MP.

Din păcate, S6 versiunea Iron Man este disponibilă numai în Coreea de Sud, așa că va trebui să o importați. Dacă, totuși, vreți un Samsung Galaxy S6 edge obișnuit (dar în niciun caz banal), îl puteți cumpăra de AICI.