S-a lansat oficial noul Battlefield Hardline, dar doar pentru unii

S-a lansat oficial noul Battlefield Hardline, dar doar pentru unii

Un anumit grup de internauţi au putut deja să se joace cel mai nou cu câteva zile înainte lansarea oficială pentru orice platformă.

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a noului  Hardline. Unul din jocurile pe care le-am dezbătut cel mai mult în ultimele săptămâni trebuie să spele multe păcate ale celor de la Electronic Arts. Nu de alta, dar multe dintre jocurile recente ale gigantului american, mai ales în cazul shooterelor, au avut nevoie de mai multe actualizări la scurt timp după lansare pentru a deveni cu adevărat jucabile.

Ca o urmare a unei tentative încununate de succes de a vă mai mânca nişte bani, Battlefield Hardline, înainte de a fi lansat pentru oricine prin intermediul tututor canalelor oficiale, a fost lansat prin EA Access. Acesta din urmă este un serviciu contra cost al celor de la EA care, printre multe altele, vă va permite să vă jucaţi mult aşteptatul joc cu cinci zile înaintea tuturor. În mod obişnuit, data de 17 martie a fost anunţată pentru această lansare, doar ca pe 12 martie, cei care investesc 5 dolari pe lună în EA Access să se poată deja bucura de Battlefield Hardline.

Ce mai oferă EA Access

Ca fapt divers, EA Access este un serviciu anunţat recent de cei de la Electronic Arts doar pentru compatibilitatea cu Xbox One. Costul abonamentului este de 5 dolari pe lună sau 30 de dolari pe an. Partea tristă a acestui anunţ este că, deşi va trebui oricum să cumpăraţi jocul pentru a-l experimenta prin Access, veţi fi limitaţi la o sesiune de 10 ore. Din acel moment, ţine doar de voi cum veţi împărţi respectivele ore. Restricţia va dura cinci zile, până la lansarea de pe 17 martie.

Acest anunţ întruchipează o schimbare importantă faţă de alte titluri lansate iniţial prin EA s. În Madden NFL 15 sau Dragon Age Inquisition eraţi limitaţi la 6 ore de gaming, înainte să fiţi blocaţi până la lansare oficială a titlurilor. Dacă nu era evident, orice misiuni completate sau abilităţi dobândite în cele 10 ore de Battlefield Hardline vor fi transpuse în versiunea completă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: