Acestea sunt cerințele de sistem pentru Battlefield Hardline

Acestea sunt cerințele de sistem pentru Battlefield Hardline

Dacă nu cumva vă jucaţi pe PlayStation sau Xbox, veţi fi curioşi să aflaţi cerinţele de sistem minime şi recomandate pentru Battlefield Hardline.

Pe 17 martie anul acesta, vom putea experimenta cel mai nou titlu din seria Battlefield. Va fi publicat tot de EA Games şi se anunţă a fi un titlu foarte atrăgător pentru fanii de FPS-uri. Acesta va purta numele de Battlefield Hardline şi promite să introducă o nouă mecanică de joc şi un

Trecând însă peste povestea de fundal, cei de la EA tocmai au publicat cerinţele minime de sistem pentru cei care se vor juca Hardline pe PC. Dacă nu vă încadraţi, bucuraţi-vă la gândul că mai aveţi aproximativ o lună şi jumătate pentru a strânge bani de un upgrade. Pentru a porni jocul fără prea mari pretenţii la capitolul detalii grafice, aveţi nevoie de un Athlon II/Phenom II la 2,8 GHz sau un Intel Core i3/Core i5 la 2,4 GHz. 4GB RAM şi un spaţiu de stocare de 60GB intră tot la cerinţe minime. În ceea ce priveşte placa video, un ATI Radeon HD 5770 (1GB) sau un GeForce GTX260 (896MB) sunt de asemenea necesare.

Dacă nu v-aţi mulţumit niciodată cu puţin şi mergeţi de la premiza că după ce aţi dat 50-60 de euro pe un joc trebuie să profitaţi de el la maxim, tot cei de la EA au publicat nişte cerinţe de sistem recomandate. Acestea pleacă de la un Windows 8 pe 64 de biţi ce rulează pe un PC cu un Intel Quad Core sau un AMD six core, cu 8GB RAM, 60 GB spaţiu pe hard disk şi un GPU AMD Radeon R9 290 sau NVIDIA GeForce GTX 760 cu minim 3GB VRAM.

Pentru că suntem în 2015, era evident că pretenţiile dezvoltatorilor de jocuri vor creşte semnificativ în acest an când vine vorba de sisteme voastre. Ca urmare, dacă aveţi o afinitate pentru gaming, ar fi bine să investiţi o sumă generoasă de bani măcar într-o placă video, dacă nu şi într-un procesor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: