Puteți juca Battlefield 4 gratuit, dar oferta are „termen de valabilitate“

Puteți juca Battlefield 4 gratuit, dar oferta are „termen de valabilitate“

Cei de la Electronic Arts vă oferă ocazia să vă jucaţi gratuit  Oferta e limitată de timp și jocul e disponibil prin Origin. 

battlefield-4-single-player-campaign-trailer

În speranţa că va creşte şi mai mult interesul pentru seria Battlefield şi pentru a da uitării  legat de ultimul episod din această franciză, cei de la EA Games vin cu o super ofertă.

Versiunea de Battlefield 4 pentru PC poate fi încercată gratuit, în variantă completă, timp de 168 de ore sau o săptămână. Dacă nu era evident, în tot acest timp aveţi toate şansele să terminaţi campania single player şi să acumulaţi ceva experienţă în luptele multiplayer cu până la 64 de jucători simultani. Mai precis, aveţi timp până pe 14 august pentru a vă adăuga titlul în librăria voastră de jocuri de pe Origin.

Cu scopul de a evidenţia faptul că există un cronometru ataşat acestei oferte, pe toată perioada promoţiei va exista un aşa numit Game Time pentru ca jucătorii să ştie exact cât timp mai au de joacă. Partea cea mai bună din această ecuaţie este că puteţi acumula experienţă în joc, măsurată prin Origin Achievements, şi, împreună cu progresul dobândit in-game, se va propaga şi în varianta completă a jocului, dacă decideţi să o cumpăraţi la un moment dat.

La momentul redactării acestui material oferta era activă în Origin, ca urmare, puteţi începe să vă jucaţi.

Citește și: