S-a aflat data la care va fi lansat iPhone 6s

S-a aflat data la care va fi lansat iPhone 6s

Toate zvonurile legate de lansarea viitorului iPhone 6s apărute de curând indică aceeași perioadă a acestui an.

iPhone 6s, cel mai așteptat telefon de la Apple, va apărea în vitrinele magazinelor în perioada următoare. După cum scrie Phoenarena, în cazul modelului iPhone 6, data lansării a fost publicată cu câteva luni în urmă de către germanii de la Deutsche Telekom. Acum, la un an distanță. un alt important operator de rețea din Europa a publicat o posibilă dată de lansare pentru iPhone 6s.

Toate informațiile se regăsesc într-un mai trimis de un angajat Vodafone celor de la MobileNews. Acesta menționează că data de 25 septembrie va fi cea la care noul iPhone 6s va putea fi cumpărat din magazine. De asemenea, este specificat faptul că precomenzile vor începe pe 18 septembrie, fără a fi oferite informații despre un posibil succesor pentru phablet-ul iPhone 6 Plus.

Având în vedere și zvonurile lansate de un site din Grecia, se pare că iPhone 6s va fi prezentat de pe 8 septembrie, precomenzile putând fi plasate în data de 18. Ulterior, pe 25, acesta va apărea și în magazine. iPhone 6s va avea, cel mai probabil, o cameră foto de 12 megapixeli, capabilă de a realiza fotografii mai bune decât predecesorul său. Pe lângă acest lucru, se pare că Apple vrea să implementeze o nouă tehnologie pentru senzor, odată cu lansarea noului său telefon. Apple se va folosi de tehnologia RGBW a celor de la Sony pentru a putea realiza imagini mai bune în condiții de luminozitatea slabă.

Potrivit informațiilor despre un nou brevet înregistrat în Statele Unite ale Americii, Apple vrea să folosească pe următoarele generații de iPhone și iPad cu Touch ID suprafața tactilă de pe butonul Home pentru navigarea interfeței cu ajutorul gesturilor. Puteți citi mai multe despre iPhone 6s pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: