Cinci angajaţi Apple au ajuns în stare gravă la spital

, 03 Iun, 06:43

Cinci angajaţi de la un data center din Carolina de Nord au fost internaţi zilele trecute după ce au fost intoxicaţi cu clor din cauza unei scurgeri.

Aceasta continuă să fie o săptămână nefastă pentru . După ce în urmă cu câteva zile a izbucnit un incendiu la o fabrică Apple din Arizona, SUA, ieri a avut loc un alt eveniment nefast în cadrul unui sediu Apple de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

În Carolina de Nord, la un data center Apple, s-au produs scurgeri de clor. Respectiva substanţă era folosită la curăţarea instalaţiei de răcire, când  câţiva muncitori au fost expuşi la o cantitate semnificativă de chimicale. Cele cinci persoane din zona evenimentului au leşinat imediat. Nu se cunosc exact circumstanţele scurgerii, important este însă că angajaţii companiei au fost duşi de urgenţă la spital de către Catawba County Emergency Services. O echipă HazMat, specializată pentru astfel de situaţii care implică expuneri la substanţe toxice, a fost trimisă la faţa locului pentru curăţenie.

,,Scurgerea a fost remediată rapid şi nu mai prezintă nici un pericol pentru nimeni altcineva la fabrică.” Toţi angajaţii se află acum în afara oricărui pericol. Oficialii Apple au confirmat că ar trebui să revină în activitate în curând.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail