iPhone 6s va avea o cameră cu mai mulți megapixeli

iPhone 6s va avea o cameră cu mai mulți megapixeli

Camerele de 8 megapixeli de pe iPhone 6 și iPhone 6 Plus ți s-ar putea părea nepotrivite, mai ales dacă te gândești că există competitori cu camere de 16 și 20 de megapixeli. Ei, dacă acesta e cazul, atunci ar trebui să știi că Apple pregătește o cameră cu mai mulți megapixeli

Totuși, Apple a decis să intre în universul camerelor foto cu rezoluție de două cifre, zvon susținut și de analistul Kevin Wong, director general al IHS China, citat de PhoneArena. Wong susține că Apple va implementa o cameră de 12 megapixeli pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus, dar asta va duce la micșorarea pixelilor ceea ce ar putea pune probleme fotografiilor realizate noaptea.

Pixelii actuali au o dimensiune de 1,5 microni, iar spre comparație HTC One din 2013 avea pixeli de 2 microni pe o rezoluție de 4 megapixeli. Însă la cum s-a prezentat LG G4, cu o cameră foto de 16 megapixeli și obiectiv cu diafragmă f/1.8, este previzibil că Apple nu se va lăsa mai prejos.

În ceea ce privește alte dotări pe iPhone 6s, cel mai probabil ecranul nu va fi mărit, nici rezoluția, iar designul va fi similar actualului model. Apple are obiceiul de a schimba designul și dotările la fiecare doi ani, iar versiunile s sunt, de regulă, puțin îmbunătățite.

Citește și:
Etichete: