20 iul. 2015 | 18:38

Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu această carcasă

ACTUALITATE
Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu această carcasă

Samsung Galaxy S6 nu are slot pentru carduri microSD și are o baterie destul de mică. Aceste minusuri se traduc în spațiu de stocare limitat și autonomia scăzută. Pentru a compensa aceste lipsuri, a apărut carcasa Incipio.

Spre deosebire de toate modelele din seria Galaxy, Samsung a decis ca pentru ultimul să nu ofere slot pentru card microSD. Are de-a face și cu noul design folosit de companie, dar are mai mult de a face cu limitările tehnologice. Cardurile sunt mai lente decât memoria internă, așa că Samsung a decis să elimine cu totul această dotare.

Incipio crede că ai nevoie de card, dar mai ales ai nevoie de o baterie externă. Acumulatorul este de 3.700 mAh și carcasa suportă carduri de până la 128GB. Odată cu această „carcasă”, grosimea telefonului ajunge la 15mm, dar este un compromis pe care îl faci pentru beneficii destul de mare.

Incipio offGRID, după cum este numele acestui accesoriu, costă 90 de dolari și se poate comanda de pe site-ul producătorului. Trebuie să știi însă că nu poți folosi cardul în același timp în care folosești bateria. Ai un buton prin care alegi ce anume vrei să faci și din start ai o limitare. Incipio se mai laudă și că a menținut funcționalitatea fast charge de pe Galaxy S6.

Carcasa Incipio cu baterie externa si slot pentru card microSD

Dacă vrei să știi de ce Samsung crede că n-ai nevoie de card microSD, ai o explicație aici. Pe scurt, memoria flash UFS 2.0, din Galaxy S6 și S6 edge, oferă viteze comparabile cu cele ale unui SSD montat într-un laptop sau computer și este cu mult peste cea eMMC 5.0 folosită în alte dispozitive mobile. Spre comparație, memoria din Galaxy S6 e de 2,7 ori mai rapidă decât cea din Galaxy S5. Cardurile microSD, pe de altă parte, nu sunt toate de cea mai bună viteză, pentru că viteza costă mai mult.

Carcasa Incipio iti pune slot de card microSD pe Galaxy S6

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele