Blizzard favorizează utilizatorii de Galaxy S6 în Heartstone

Blizzard favorizează utilizatorii de Galaxy S6 în Heartstone

Spre dezamăgirea fanilor care au un respect profund pentru Blizzard, compania americană a decis să vină cu o veste bună doar pentru cei care au un Galaxy S6.

Dacă mai aveaţi vreun dubiu în legătură cu faptul că puţine lucruri nu pot fi obiectul achiziţiei în secolul 21, acest anunţ vă va confirma că până şi bunăvoinţa Blizzard poate fi cumpărată. Informaţia detaliată mai jos a fost publicată pentru prima oară pe pagina de Facebook a Hearthstone şi favorizează într-un mod ostentativ persoanele ce deţin un Galaxy S6.

În cazul în care sunteţi utilizatori de Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge şi vă veţi instala Hearthstone pe noul vostru gadget, veţi avea o surpriză plăcută. Blizzard vă va oferi o recompensă foarte generoasă în semn de felicitare pentru investiţia inspirată într-un vârf de gamă de la Samsung. ,,Jucătorii din întreaga lume care se joacă Hearthstone pe unul dintre noile telefoane din seria Samsung Galaxy S6 vor beneficia gratuit de trei pachete de cărţi clasice şi un spate pentru cărţi unic din seria Galaxy Gifts.

Deşi răspunsul fanilor era previzibil, merită să aveţi în vedere că nu a trecut mult timp până când mai multe persoane au început să-şi manifeste frustrarea în comentariile asociate respectivei postări de pe Facebook. În contextul în care oricare dintre noi la instalarea Hearthstone pentru prima oară primeşte un singur pachet de cărţi clasice, e normal să vă puteţi plânge de discriminare.

În teorie, putem fi optimişti şi să luăm în calcul anunţarea în curând a unui număr semnificativ de oferte în Hearthstone realizate în parteneriat şi cu alţi producători de gadgeturi, gen Apple. Până atunci însă, utilizatorii de Galaxy S6 sunt favorizaţi şi nu este chiar corect.