Samsung Galaxy S6 Edge+ ajunge online în variantă finală

Samsung Galaxy S6 Edge+ ajunge online în variantă finală

După lungi speculaţii legate de un nou vârf de gamă Samsung, se pare că acesta este Galaxy S6 Edge+.

Deja de câţiva ani, cei de la Samsung ne-au obişnuit să lanseze două vârfuri de gamă, un Galaxy S la începutul anului şi un Galaxy Note în toamnă. Anul acesta a devenit deja o excepţie de la regulă în momentul în care, pe lângă un Galaxy S6, a fost lansat un Galaxy S6 Edge. Dacă nu aveţi o fascinaţie pentru smartphone-urile cu stylus, dar vă doriţi un Galaxy S6 supradimensionat, în curând veţi putea cumpăra un Galaxy S6 Edge+.

Imaginea de mai sus a fost postată online de cei de la All About Samsung şi pare să includă un model dummy de Galaxy S6 Edge+ poziţionat lângă un Galaxy Note 4. Astfel, vedem că noul Edge+ va avea aceeaşi diagonală de 5,7 inci precum Note-ul de anul trecut. În comparaţie cu acel dispozitiv însă acest Galaxy S6 supradimensionat nu va avea o baterie detaşabilă, un slot pentru carduri microSD sau un stylus.

În ceea ce priveşte specificaţiile hardware, este foarte probabil ca foarte multe dintre specificaţiile interne ale Galaxy S6 Edge+ să fie identice cu cele ale Galaxy S6 Edge. De exemplu, vorbim din start de acelaşi procesor Exynos 7420 octa cora la interior. Gândit cel mai probabil ca un concurent pentru iPhone 6 Plus, merită reţinut că noul Edge+ nu va fi mai potent decât modelul lansat în urmă cu câteva luni. În schimb, duce mai departe designul ecranului curbat pe margini, iar acesta este un atu important pentru sud coreeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: