Razer Leviathan Mini, o boxă Bluetooth cu o putere impresionantă

Razer Leviathan Mini, o boxă Bluetooth cu o putere impresionantă
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
16:59 18.12.2015

Fără prea multe surle și trâmbițe, cei de la Razer au adus pe piață o boxă Bluetooth de mare putere ce reușește să fie și portabilă, Razer Leviathan Mini.

Puține domenii de activitate s-au reflectat în-un număr atât de mare de produse noi în ultimii ani precum cel al boxelor Bluetooth. Majoritatea producătorilor de echipamente IT, indiferent dacă este vorba de sisteme, căști sau telefoane mobile a făcut eforturi pentru a aduce pe piață o boxă de calitate mai mare sau mică cu conectivitate wireless.

Razer Leviathan Mini este unul dintre cei mai recenți intrați în această piață, iar inspirația pentru el a venit din soundbar-ul Razer Leviathan. Marea diferență dintre cele două, pe lângă dimensiune, ține de lipsa unui subwoofer dedicat în apropiere. Trecând însă peste particularitățile de design, care de altfel nu sunt deloc remarcabile, Leviathan Mini are o putere nominală remarcabilă de 24 de wați generată de o pereche de două difuzoare a câte 12 wați fiecare. În plus, mai există câteva artificii care s-ar putea să vă motiveze să vă investiți banii în Razer Leviathan Mini, dar există și câteva lipsuri incluse în pachet.

În primul rând, boxa de mai sus folosește pentru interacțiunea cu smartphone-ul, tableta sau laptopul vostru standardul Bluetooth 4.0. Prin intermediul aceluiași protocol de comunicații, Leviathan Mini se poate conecta la o altă boxă identică pentru a genera în egală măsură un volum mai puternic și un efect stereo mult mai clar, cu o separație a canalelor audio stânga / dreapta mult mai evidentă. Această funcție poartă numele de Combo Play și se poate reflecta și într-un 5.1 virtual, nu doar într-un efect stereo. Undeva în carcasă se mai ascunde un microfon de mare precizie cu anulare a zgomotului de fond și aptX Clear Voice.

Începând cu luna ianuarie a anului viitor, Razer Leviathan Mini va ajunge pe piață la un preț de 180 de dolari. Singurele lucruri care lipsesc din ecuație sunt un indicator de baterie și volum, iar o telecomandă, de asemenea, nu ar fi fost de neglijat. Autonomia specificată este de 10 ore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI