Noul Razer Orochi e perfect pentru gaming pe laptop

Noul Razer Orochi e perfect pentru gaming pe laptop
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
11:30 07.09.2015

La aproape doi ani de la lansarea primei generaţii de Razer Orochi, cei de la Razer s-au decis să-şi actualizeze cel mai bun mouse de gaming pentru laptopuri.

Cei de la Razer, deşi au început să lanseze gadgeturi şi din alte ramuri ale tehnologiei informaţiei, în continuare reuşesc să fie sinonimi cu instrumente premium pentru gaming. În definitv, indiferent cât de performant este laptopul vostru foarte scump şi cât de eficient este touchpadul integrat în el, tot timpul veţi avea nevoie de un mouse pentru o sesiune adevărată de gaming.

Luând în calcul acest aspect şi istoria companiei în realizarea de mouse-uri pentru gaming, cei de Razer au anunţat noul Razer Orochi. Ilustrat în imaginea de mai sus, mouse-ul are un design ambidextru, similar cu cel folosit în alte modele ale companiei. Per ansamblu, poate fi folosit fără probleme şi în tandem cu un desktop, dar ideea care s-a aflat la baza dimensiunilor sale reduse este de obicei întâlnită la mouse-uri de laptop. La capitolul detalii estetice intră şi prezența sistemului de iluminare Chroma şi combinaţia dintre carcasa superioară metalică şi marginile cauciucate.

Lăsând la o parte particularităţile de design, acesta este un mouse cu specificaţii de top. În primul rând, foloseşte un senzor capabil de 8.200 DPI şi un timp de răspuns de o milisecundă. Deşi funcţionează în egală măsură cu fir sau fără fir, dacă doriţi să profitaţi de conectivitatea Bluetooth 4.0, automat veţi sări la un timp de răspuns mai mic de patru milisecunde. În principiu, nu veţi simţi nici o diferenţă, dar este totuşi un aspect ce merită avut în vedere.

Cum se întâmplă de obicei în cazul mouse-urilor wireless, autonomia nu trebuie neglijată. Cu două baterii standard AA, acest model promite 60 de ore de utilizare pentru gaming sau aproximativ șapte luni de utilizare obişnuită. Preţul de vânzare, începând cu sfârşitul acestei luni, este de 60 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI