Gamecaster de la Razer este cel mai ușor sistem de livestreaming pentru jocuri

Gamecaster de la Razer este cel mai ușor sistem de livestreaming pentru jocuri
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
07:10 18.12.2015

Există multe moduri în care la ora actuală prin care vă puteți transmite sesiunile de gaming online, prin Gamecaster însă, Razer încearcă o altă abordare.

Dacă ați urmărit în ultimii ani sesiuni de gaming pe internet, live sau înregistrate, este foarte probabil ca acelea să fi folosit la bază aplicații precum Twitch sau YouTube Gaming pentru a fi realizate. Din păcate, pentru că sistemul de configurare al acelora nu este unul dintre cele mai facile, veți fi încântați să aflați că de acum mai există o soluție. În contextul în care aceasta din urmă este oferită de Razer, un gigant în industria IT când vine vorba de periferice pentru gaming, așteptările sunt foarte mari.

Noul Gamecaster face parte din familia de aplicații Razer Cortex și înfățișat de dezvoltator ca fiind cel mai simplu de folosit în materie de livestreaming. ,,Razer Cortex: Gamecaster nu necesită nici un fel de cunoștințe tehnice pentru a fi utilizat, făcându-l un software incredibil de accesibil pentru live-streaming, unul creat specific pentru gameri. Combinațiile de taste oferă acces instant la funcții de bază precum broadcasting, înregistrare locală, captură de ecran și activarea webcam-ului în orice moment al unei sesiuni de joacă.

O nouă componentă a suitei de aplicații Razer Cortex, la ora actuală Gamecaster se află într-o perioadă de beta restrâns. Versiunea finală a aplicației va ajunge la publicul larg pe 28 ianuarie 2016. Până atunci însă, gamerii se pot înscrie în beta-ul închis folosind această adresă web, fără nici o garanție că vor fi acceptați.

După lansarea oficială, Gamecaster va fi diponibil în două versiuni. Dacă vă limitați la un flux video 720p, serviciul va fi gratuit. Opțional, puteți trece la Full HD 1080p, dar veți fi nevoiți să tolerați un watermark discret. Versiunea pro a serviciului, cu mai multe funcții și nici un fel de watermak, vă va costa 40 de dolari pe an sau 15 dolari pe 3 luni. Versiunea pro va veni de asemenea cu mai multe funcții, astfel, dacă vă numărați printre cei care câștigă bani din acest domenii, ar fi bine să investiți cele câteva zeci de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI