Pentru că un simplu Like nu este suficient, Tinder a adăugat Super Like

Pentru că un simplu Like nu este suficient, Tinder a adăugat Super Like
09:33 12.09.2015

Tinder a primit un nou feature care vă va permite să acordați unei persoane un Super Like.

O glisare cu degetul la dreapta înseamnă că vă place persoana respectivă. O glisare cu degetul la stânga înseamnă că nu vă place. Lucrurile sunt foarte simple pe Tinder, acesta fiind și unul dintre motivele principale pentru care aplicația a devenit atât de populară pe parcursul timpului. Cei care se ocupă de dezvoltarea acesteia trebuie să fi observat, însă, dorința unor utilizatori de a avea o a treia opțiune și astfel au introdus butonul Super Like.

În ceea ce-l privește, nu sunt foarte multe de spus în legătură cu Super Like. Acesta este exact ceea ce credeți (o metodă prin care puteți informa o persoană că sunteți foarte atras sau atrasă de ea). Dar nu veți putea acorda Super Like-uri precum acordați Like-uri în mod normal. Acestea vor fi limitate la unul pe zi, așa că va trebui să aveți mare grijă când le folosiți.

După cum știți, o persoană află că a primit un like de la altcineva doar atunci când se produce un Match. În cazul noului Super Like, însă, aceasta nu va mai trebui să aștepte, aplicația informând-o din start dacă a avut sau nu parte de cea mai mare onoare. După cum scrie Phonearena, update-ul este disponibil, pentru moment, doar în Australia, urmând a fi distribuit la nivel global în perioada următoare.

Etichete:
loading...