Poate cea mai stupidă scuză: Tinder e de vină că oamenii nu mai merg în cluburi

Poate cea mai stupidă scuză: Tinder e de vină că oamenii nu mai merg în cluburi

Se pare că Tinder poate fi învinuit pentru multe lucruri rele care se întâmplă în lume. Nu numai că distruge abilitatea de a avea relaţii bazate pe sentimente sincere, dar aduce „moartea” şi pentru cluburi şi festivaluri de muzică (sic!).

Oricât ar suna de absurd, aceasta este afirmația unui promoter muzical. Pe pagina de Facebook a unui bar din Australia, patronul a făcut publică o discuţie cu un promoter. Acesta consideră că aplicaţiile precum Tinder şi Grindr sunt responsabile pentru faptul că oamenii nu mai merg în cluburi şi la festivaluri.

I had an interesting chat last night at Yah Yah’s with another Melbourne Promoter. We were discussing the fact that 2015…

Posted by Cherry Bar on Saturday, 15 August 2015

 

Conform acestuia, se pare că oamenii nu mai au nevoie să îşi caute parteneri în locuri publice, din moment ce au liste întregi în aplicaţiile care le fac treaba mult mai uşoară. „Trebuie să facem oamenii tineri să îşi scoată nasul din telefon şi să iasă pentru socializare, altfel vom da cu toţii faliment”, a spus James Young, proprietarul Cherry Bar.

Totuşi, o parte din oamenii care au reacţionat au evidenţiat alte motive pentru ieşitul mai rar în cluburi şi baruri, care nu au nimic de-a face cu Tinder. Unul dintre cele mai previzibile ar fi, desigur, lipsa banilor.

În caz că nu te „încadrezi” în tiparul descris de acest om, poate vrei să vezi o reinterpretare a unui basm vechi. Tinderella e un videoclip făcută în glumă, dar are și un anumit sâmbure de adevăr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: