08 iul. 2015 | 06:22

“Tinder fără mâini” îţi foloseşte bătăile inimii pentru a-ţi găsi partenera [VIDEO]

ACTUALITATE
“Tinder fără mâini” îţi foloseşte bătăile inimii pentru a-ţi găsi partenera [VIDEO]

Dacă banalul geste de swipe pe ecranul smartphone-ului vi s-a părut prea complicat , în curând veţi avea parte de varianta hands-free.

Nu aţi folosit niciodată ? Este o aplicaţie menită să vă găsească un partener sau o parteneră de socializare pornind de la o poză de profil şi un swipe. Dacă atât voi cât şi persoana pe care aţi văzut-o pe ecran face un swipe spre partea dreaptă a ecranului, câştigaţi dreptul de a începe o conversaţie în mod text.

Încercând să automatizeze selecţia de parteneri, nişte indivizi creativi s-au gândit la Hands-free Tinder. Această aplicaţie de Apple Watch foloseşte în continuare baza de date a Tinder pentru a vă recomanda parteneri, dar scoate din ecuaţie swipe-ul. Pentru că ceasul vostru inteligent ieşti din Cupertino integrează un monitor cardiac, dezvoltatorii folosesc feedback-ul de la respectivul senzor pentru a decide dacă fotografia unei persoane vă încântă sau nu. Astfel, dacă vă creşte pulsul, micuţul progrămel merge de la premisa că vă încântă o persoană, dacă inima nu spune nimic, Hands-free Tinder vă va recomanda o nouă pereche.

În mod evident, aceasta nu este cea mai sigură metodă din lume pentru a vă găsi un partener de interacţiune. Din acest motiv, nu se recomandă de exemplu folosirea aplicaţiei după ce aţi făcut sport sau aţi întreprins alte activităţi care influenţează ritmul cardiac. Momentan aplicaţia nu se află în stadiul final de dezvoltare, dar ar trebui să nu dureze foarte mult până veţi avea posibilitatea să o descărcaţi din AppStore.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele