Părinții își numesc copiii precum filtrele de Instagram

Părinții își numesc copiii precum filtrele de Instagram
15:12 02.12.2015

Pentru unii părinți, Instagram a fost sursa perfectă de inspirație când a venit vorba de alegerea unui nume pentru copiii lor.

Majoritatea părinților se hotărăsc în legătură cu numele unui copil cu mult timp înainte de nașterea acestuia, iar sursele de inspirație, de cele mai multe ori, sunt reprezentate de alți membri ai familiei. Dar în 2015, cei de la BabyCentre au observat un nou trend interesant: copiii denumiți precum filtre de Instagram. Astfel, conform publicației Independent, nume precum Lux sau Ludwig au crescut extrem de mult în popularitate pe parcursul ultimelor luni.

Lux, mai exact, a crescut în popularitate cu nu mai puțin de 75% în rândul băieților nou-născuți, iar Ludwig, cu aproximativ 42%. Amară, Reyes, Hudson și Kelvin se numără și ele printre numele de filtre folosite de părinți în ultimul an. În ceea ce privește fetele, numele Juno se pare că a devenit cu 30% mai popular, Valencia, cu 26%, iar Willow, cu 13%.

Site-ul Baby Centre a adunat informațiile de la 340.000 de părinți din toată lumea, așa cum scrie Engadget. În urmă cu câteva luni, Instagram a stabilit un nou record. Peste 400 de milioane de persoane folosesc acum aplicația, cu mențiunea foarte importantă că peste 75% din această bază de utilizatori este localizată în afara Statelor Unite ale Americii, în timp ce 25% sunt americani. Cea mai mare creştere a fost înregistrată în ţări precum Brazilia, Japonia şi Indonezia.

Etichete:
loading...