Palm ar putea reveni pe piață sub forma unui smartphone cu Android

Palm ar putea reveni pe piață sub forma unui smartphone cu Android
14:19 01.01.2015

Înainte de iPhone și Blackberry, Samsung și Lumia, a existat Palm. Cu toate că dispozitivele Palm nu mai există de câțiva ani, brandul și-ar putea face apariția pe piață din nou. 

hp-palm

Compania Palm a fost foarte apreciată și cunoscută pentru PDA-urile care ușurau viețile oamenilor de afaceri înainte ca smartphone-urile să devine ubicue. Cu toate că telefoanele inteligente Palm Treo au fost bine privite, sistemul de operare WebOS a rămas în urmă și, în 2011, a fost retras din uz după vânzarea către HP.

S-ar părea, totuși, că brandul companiei va reveni pe piață în 2015, pe unele smartphone-uri cu Android, produse de Alcatel. Cei care încearcă să intre pe site-ul palm.com vor fi redirecționați către mynewpalm.com, site pe care poate fi văzut sloganul ”smart move”, același slogan pe care îl folosesc cei de la Alcatel. Mai mult, HP a vândut marca înregistrată Palm către o companie deținută de Nicolas Zibell, președinte pentru America al Alcatel.

Avân în vedere că HP a vândut sistemul de operare WebOS către LG, noile smartphone-uri produse de Alcatel vor rula, cel mai probabil sistemul de operare Android.

Compania Alcatel nu are un renume puternic la nivel mondial, iar smartphone-urile cu marca Palm, foarte cunoscută în SUA și Europa, ar putea schimba această situație.

loading...