Opera devine cea mai bună alternativă la Chrome pentru utilizatorii Android

Opera devine cea mai bună alternativă la Chrome pentru utilizatorii Android

Opera și-a actualizat browser-ul pentru Android și a adus câteva funcții noi, printre care și opțiunea de a adăuga scurtături către site-urile preferate pe ecranul telefonului tău.

Compania norvegiană a dezvoltat unul dintre cele mai populare browser-e din industrie, care se bucură de succes atât pe desktop, cât și pe dispozitivele cu Android. Aceștia au dezvăluit zilele trecute o nouă identitate de brand și un logo redesenat. Pe lângă acestea, Opera a adus câteva îmbunătățiri browser-ului lor pentru mobil.

De acum, poți să ai site-ul preferat la vârful degetului, printr-o singură apăsare de ecran. Pentru a beneficia de noua opțiune de la Opera, tot ce trebuie să faci este să intri pe un site și să selectezi semnul plus din partea dreaptă a barei de adresă și să bifezi „adaugă la ecranul principal”. Această funcție este foarte utilă pentru aceia care obișnuiesc să viziteze frecvent aceleași pagini de internet.

opera

Opera a îmbunătățit și funcția de sincronizare, care acum include și istoricul browser-ului, dar și calitatea imaginilor disponibile prin opțiunea „Discover”. Asta înseamnă că acum ar trebui să primești imagini mult mai clare, asta dacă ecranul telefonului tău o va permite.

Ultima, dar nu cea din urmă, este funcția de reîmprospătare a paginii. Conform The Next Web, de acum nu mai trebuie să apeși butonul de refresh, amplasat în bara de adresă, ci poți să tragi degetul în jos, la fel ca la Facebook sau Google Chrome.

Deșii browser-ul de la Google este deja „echipat” cu astfel de opțiuni de ceva vreme, este important ca competitorii săi să țină pasul cu noutățile. Astfel, Opera devine o alternativă demnă de luat în calcul pentru utilizatorii unui dispozitiv Android.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: