Omul care a scos la iveală spionajul NSA este acum pe Twitter

Omul care a scos la iveală spionajul NSA este acum pe Twitter

Edward Snowden, cunoscut pentru scandalul imens în care a fost implicat în trecut, are acum un cont pe Twitter.

Nu a trecut decât o zi de când Edward Snowden și-a creat un profil pe Twitter, însă acesta are deja nu mai puțin de 902.000 de pagini care îi urmăresc profilul. Pe lângă numeroasele publicații importante, printre cei interesați se mai numără și personalități precum Kim Dotcom sau Steve Wozniak. În mod interesant, însă, Edward Snowden nu urmărește decât o singură pagină. Vă puteți da seama despre care pagină e vorba?

Exact! Pe Snowden nu îl interesează decât pagina celor de la NSA. Reacția generată de apariția profilului lui Snowden a fost atât de puternică, încât Twitter a publicat un GIF care ne arată cât de repede s-au înmulțit și de unde provin follower-ii acestuia.

După cum scriu cei de la Ars Technica, profilul lui Snowden pare a fi fost verificat, astfel că putem fi siguri că nu avem de-a face cu un impostor. Acesta a avut deja o conversație amuzantă cu Neil deGrasse Tyson, în care Snowden glumea sugerând că ar fi interesat să se mute pe Marte, din moment ce NASA pare a fi descoperit apă acolo. Din anul 2013, de când a scos la iveală activitățile NSA, Snowden trăiește în Rusia, unde se ocupă proiecte ale fundației ”Freedom of the Press”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: