04 feb. 2015 | 14:28

O cameră pentru mașină a surprins un accident aviatic înspăimântător [VIDEO]

ACTUALITATE
O cameră pentru mașină a surprins un accident aviatic înspăimântător [VIDEO]

O cameră de bord din Taiwan a înregistrat un accident aviatic înspăimântător în care un avion se prăbușește în apă, la câțiva zeci de metri de mașină.

Camerele de bord surprind în ziua de azi din ce în ce mai multe evenimente înspăimântătoare. Cel mai nou dintre acestea este un accident aviatic care a avut loc în Taiwan. Două mașini care circulau pe o stradă din insulă au reușit să înregistreze câte un videoclip în care se vede foarte clar cum avionul se prăbușește în râul Taipei.

Avionul aparținea companiei aeriene TransAsia și era un model turboprop ATR-72. Acesta este al doilea avion al companiei asiatice care se prăbușește în ultimul an. La bord erau nu mai puțin de 58 de oameni, 53 dintre aceștia fiind pasageri, iar 5 făcând parte din echipajul de zbor. Conform celor de la Verge, cel puțin 13 dintre aceștia au murit din cauza accidentului.

În 2013, un alt eveniment de acest fel a fost filmat, dar din fericire, atunci nu a fost înregistrat niciun deces. După ce un meteorit de 10 tone a făcut ravagii în Rusia și a rănit aproximativ 1000 de oameni în urma prăbușirii sale, clipurile care au imortalizat momentul au fost un succes masiv pe rețelele de socializare. Luate împreună, aceste clipuri cu trecerea meteoritului prin atmosfera bătuseră orice record de popularitate. Publicate atât pe YouTube cât și pe DailyMotion, în primul weekend, capturile video de o calitate mai buna sau mai putin buna legate de respectivul eveniment au înregistrat 130 de milioane de vizionari. Puteți viziona mai jos una dintre acestea.