17 nov. 2015 | 13:20

Nvidia îți arată că te poți juca jocuri pe consolă și atunci când faci skydiving

ACTUALITATE
Nvidia îți arată că te poți juca jocuri pe consolă și atunci când faci skydiving

Într-un PR stunt impresionant Nvidia a decis să promoveze noul său Nvidia Shield prin a pune un cascador să se joace jocuri pe consola Shield în timp ce este în cădere liberă dintr-un avion.

Probabil că nimeni nu va fi nevoit să se joace jocuri în asemenea condiții, dar pentru a impresiona audiența prin însăși latura ridicolă a acestui experiment, Nvidia a decis să pună consola Shield în circumstanțe aboslut ieșite din comun.

Pentru ca această cascadorie să aibă succes Nvidia l-a angajat pe skydiverul profesionist Jeff Provenzano să promoveze TV box-ul Android Shield, punându-l într-o mică imitație a unei sufragerii ca apoi acesta să se arunce cu tot cu ”sufrageria” dintr-un C-130 Hercules.

După aruncarea sa din avion acesta se va învârește cu tot cu ”sufrageria” pentru câteva secunde ca apoi să se stabilizeze și să înceapă să se joace pe televizor ca și cum ar fi la el acasă. După câteva secunde de joc, acesta decide să își dezlege hamul care îl leagă de canapea și să-și deschidă parașuta. Evident că în final, mica sufragerie se face țăndări în timp ce Profenzano și al său Shield scapă teferi.

Și pentru că suntem pe Internet nu se putea să lipsească și o mâță care, deși nu apare în timpul secvenței de skydiving, apare la începutul clipului ca apoi să aterizeze și ea în siguranță alături de Provenzano la final.

Momentan Nvidia Shield nu este de vânzare în România dar este posibil să vină și la retailerii noștri în viitorul apropiat. Cei care sunt interesați le pot cumpăra din afară pentru 200 sau 300 de dolari depinzând de extra opțiuni.