NVIDIA Shield, cea mai performantă consolă cu Android TV, e gata de cumpărare

NVIDIA Shield, cea mai performantă consolă cu Android TV, e gata de cumpărare
18:15 29.05.2015

În urmă cu câteva luni, cei de la NVIDIA anunţau un gadget atrăgător ce rula Android TV şi purta numele . Respectivul dispozitiv poate fi acum cumpărat.

În luna martie a acestui an auzeam pentru prima oară de o consolă de gaming atrăgătoare cu Android TV menită să funcţioneze în tandem cu televizorul vostru şi să fie controlată folosind un gamepad NVIDIA.

Poartă numele Shield Android TV, iar împreună cu Shield Tablet şi Shield Portable întruchipează un instrument perfect pentru gaming pe Android. Toate titlurile care v-au încântat vreodată pe mobil, folosind controller-ul Shield pot fi experimentate la un cu totul alt nivel. În plus, pornind de la interfaţă şi servicii standard preinstalate, este evident că această consolă a fost în primul rând creată ca un client de streaming video pentru TV. ,,Vă va redefini experienţa utilizării TV-ului.

Designul futurist format din unghiuri ascuţite şi benzi de LED-uri verzi ascunde la interior un SoC NVIDIA Tegra X1 împreună cu 3GB RAM. Această combinaţie hardware se pare că este suficientă pentru redarea de conţinut video 4K de pe YouTube, Netflix, Amazon Instant Video şi alte câteva servicii online care au făcut deja tranziţia, cel puţin parţial, la Ultra HD. Platforma Android TV vă oferă o flexibilitate sporită când vine de aplicaţii şi servicii care pot fi accesate, dar nu vă aşteptaţi să revoluţioneze conceptul din spatele unui astfel de produs. Spațiul intern de stocare este de 16GB la 200 de dolari, dar există şi o versiune . Aceasta din urmă va include şi jocul Borderlands: The Pre-Sequel.

În ceea ce priveşte opţiunile suplimentare de achiziţie, pentru 60 de dolari mai puteţi cumpăra un controller, la 50 de dolari există o telecomandă subţire în plus, iar la 30 de dolari aveţi posibilitatea achiziţiei unui stand vertical. După câţiva ani de muncă investiţi în finisarea NVIDIA Grid, Shield Android TV se numără printre puţinele dispozitive de pe care vă puteţi juca titluri de PC prin streaming. Datorită unui parteneriat cu Google, la fiecare consolă cumpărată primiţi 30 dolari credit pe Google Play şi 90 de zile abonament la Google Play Music All Acces.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI