Noul proiector LG îți aduce cinematograful acasă

Noul proiector LG îți aduce cinematograful acasă

Compania LG a anunțat lansarea unui nou proiector MiniBeam care poate proiecta imagini full HD 1080p pe un ecran de 100 de inci, de la doar 35 cm depărtare.

Potrivit celor de la Techradar, proiectorul va avea integrat un tuner TV, WiDi, Miracast și conectivitate DLNA. În plus, va avea mufe aufio, USB și HDMI. Ledul acestuia, cu ajutorul căruia imaginile sunt proiectate, se pare că va avea o durată de viață de până la 300.000 de ore. Mini proiectorul va avea încorporate difuzoare stereo, dar se va putea conecta și la alte surse, prin tehnologia Bluetooth.

În plus, proiectorul va putea reda conținut de pe YouTube sau Netflix, dar va suporta și conținut oferit de rețelele sociale, disponibile prin magazinul de aplicații al celor de la LG.

Noul proiector va avea un aspect diferit față de modelele predecesoare. Acesta va avea un design mai lung și va arăta mai elegant. Sincer, nu cred că acesta este un aspect important atunci când vine vorba de proiectoare. Contează mai mult performanța și calitatea, decât imaginea.

Prețul acestuia nu a fost făcut public încă, dar unele zvonuri susțin că ar costa în jur de o mie de dolari, iar data de lansare a rămas, la fel, necunoscut.

Citește și:
Etichete: