Noul jailbreak pentru iOS 8.3 este disponibil de la TaiG

Noul jailbreak pentru iOS 8.3 este disponibil de la TaiG

Amatorii de se pot bucura de noua lansare a celor de la TaiG publicată zilele trecute pentru iPhone-urile şi iPad-urile ce rulează iOS 8.3.

Jailbreak-ul pe iDevice-uri a fost încă de la prima lansare un joc de-a şoarecele şi pisica. Apple lansa o noua versiune de firmware, hackerii căutau o portiţă pentru a crea o soluţie de jailbreak, iar gigantul din Cupertino acoperea respectiva portiţă printr-un nouă variantă de iOS.

Pentru că cea mai recentă versiune de firmware-uri dedicată utilizatorilor de iPad şi iPhone este iOS 8.3, era doar o chestiune de timp până vom avea parte de o soluţie de jailbreak. Aceasta din urmă a venit de la un grup de hackeri asiatici pe numele . Anunţată încă de câteva luni, aceasta a fost amânată de mai multe ori pentru ca Apple să lanseze iOS 9 în variantă beta. În acest mod, hackerii s-au asigurat că vulnerabilitatea exploatată de ei, cu puţin noroc, nu este remediată în noul iOS ce va fi lansată la toamnă.

Dacă sunteţi atenţi la detalii, vă veţi bucura să aflaţi că noul jailbreak pentru iOS 8.3 este de tip untethered. Această particularitate se traduce prin faptul că un dispozitiv cu jailbreak nu necesită o conexiune la PC pentru a porni atunci când i se termină bateria sau când vreţi să-l re porniţi. Momentan nu toate trucurile disponibile pe versiunile anterioare de iOS cu jailbreak sunt compatibile cu iOS 8.3, dar cei de la TaiG ne asigură că este doar o chestiune de timp. Jay Freeman – aka Saurik, creatorul Cydia, lucrează intens pentru a actualiza Mobile Substrate / Cydia Substrate pentru noua variantă de firmware. În cazul în care nu mai aveţi răbdare şi vreţi să vă ,,eliberaţi” iPhone-ul cu cel mai nou firmware, toate detaliile sunt disponibile pe website-ul TaiG.

Citește și: