21 nov. 2014 | 13:41

E gata spart: Jailbreak-ul pentru iOS 8.1.1 a fost demonstrat [VIDEO]

ACTUALITATE
E gata spart: Jailbreak-ul pentru iOS 8.1.1 a fost demonstrat [VIDEO]

Nu au trecut decât câteva zile de la lansarea versiunii finale de iOS 8.1.1 şi o echipă de hackeri pasionaţi de iDevice-uri au reuşit să facă jailbreak pe el. Apple iOS 8.1.1 jailbreak La începutul acestei săptămâni, Apple a lansat o nouă versiune de iOS ascunsă în spatele numărului 8.1.1. Aceasta era menită să îmbunătăţească semnificativ performanţa iOS 8 pe iDevice-urile un pic mai vechi, precum iPhone 4S şi iPad. Deşi cei mai mulţi s-au grăbit să aplice acest update pe al lor dispozitiv, un procent semnificativ de utilizatori şi-au propus să aştepte până când va fi disponibilă o soluţie de jailbreak. Dacă scurt metrajul de mai jos este de crezut, aşteptarea nu va mai dura foarte mult. Acest clip demonstrează existenţa unei soluţii de jailbreak untethered, ce nu necesită reaplicarea sa la fiecare restart al iDevice-ului.

Cu toate că momentan nu avem o dată exact de lansare, având în vedere că întruchipează munca unor hackeri cu renume, precum iH8sn0w şi XanderKitteh, nu ar trebui să mai aşteptaţi prea mult. După spusele realizatorilor, 1 ar fi beneficiat deja de dacă nu ar fi întâmpinat o problemă foarte precisă. Din cauza faptului că din interfaţa lightning lipsesc elementele unei conexiuni serial, jailbreak-ul este limitat doar la iDevice-urile cu conector 30pin, precum iPhone 4S sau iPad 2.

În mod evident, limitarea descrisă mai sus nu va fi permanentă, ci va implica, pur şi simplu, un efort suplimentar, înainte ca jailbreak-ul să fie compatibil cu cele mai noi iPhone-uri şi iPad-uri. Cei care au rămas momentan la merită să aibă în vedere că există o variantă de jailbreak pentru ei de la un grup de hackeri chinezi cu numele de Pangu. În ceea ce priveşte suportul pentru iOS 8.1.1, aceştia nu au detaliat nici un fel de planuri pentru actualizarea soluţiei existente de jailbreak.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele