A apărut jailbreak și pentru iOS 8.1.2

A apărut jailbreak și pentru iOS 8.1.2

Amatorii de jailbreak au fost cei mai fericiţi în ultimele luni din prisma rapidităţii cu care au apărut diverse soluţii pentru fiecare iteraţie de iOS 8, inclusiv

ios-8.1.2 jailbreak

Nu au trecut nici 24 de ore de la lansarea noului iOS 8.1.2. În contrast cu perioada în care iOS 4 şi iOS 5 erau la modă şi de jailbreak se ocupau nişte echipe multinaţionale de hackeri, acum, aproape în exclusivitate, doar grupuri de chinezi şi-au făcut un hobby din crearea de soluţii pentru jailbreak-ul iDevice-urilor imediat după lansarea de noi versiuni de iOS de către Apple. Cum iOS 8.1.2 este cea mai recentă versiune a respectivului sistem de operare, uneltele de jailbreak au fost actualizate pentru ea.

În practică, iOS 8.1.2 nu este un update major de iOS, incorporând doar câteva remedieri de bug-uri şi soluţii la probleme de securitate. Cu toate acestea, este bine de ştiut că, în cazul în care aţi făcut update din greşeală, puteţi fără nici un fel de probleme să faceţi jailbreak. i0n1c şi iH8sn0w, doi hackeri renumiţi când vine vorba de iPhone-uri, au afirmat încă de ieri pe twitter că vulnerabilitatea folosită de nu a fost acoperită în noul iOS. Acest fapt a fost confirmat când chinezii din spatele TaiG şi-au actualizat foarte rapid micul progrămel pentru ca acesta să fie capabil să instaleze Cydia şi pe un iPhone, iPad sau iPod Touch ce rulează cel mai recent firmware de la Apple.

În contextul în care, aproape de fiecare dată, printr-un update minor, gigantul din Cupertino acoperea gaura de securitate folosită de amatorii de jailbreak, este evident că iOS 8.1.2 a fost lansat pentru alte scopuri mai importante. Cei care sunt interesaţi de noua versiune de TaiG pentru Windows compatibilă inclusiv cu iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, iPad Air 2 şi iPad mini 3, nu trebuie decât să acceseze acest link de Mega.co.nz. În cazul în care sunteţi utilizator de Mac, va mai trebui să aşteptaţi câteva zile pentru o versiune aceluiaşi program compatibilă cu acest sistem de operare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: