Noile imagini cu Windows 10 pentru mobil ne arată câteva schimbări care vor fi produse

Noile imagini cu Windows 10 pentru mobil ne arată câteva schimbări care vor fi produse

Windows 10 va fi sistemul care va unifica toate platformele celor de la Microsoft, iar acum avem noi imagini cu versiunea pentru mobil a acestuia.

Toată lumea avea așteptări uriașe de la noul sistem de operare creat de cei de la Microsoft, iar prezentarea recent susținută de compania americană nu a făcut decât să le încurajeze. Astfel, Windows 10 va unifica toate platformele Microsoft , deși ar putea arăta diferit pe anumite dispozitive. Dar până la acest moment, nu am avut ocazia să vedem foarte multe poze cu variante pentru mobil a sistemului de operare. Acu, însă, grație pozelor obținute de cei de la WM Power User, putem să ne facem o idee despre acesta.

După cum scrie și Phonearena, sistemul de notificări a fost unificat și el, înlăturarea unei pe un dispozitiv fiind valabilă pe toate celelalte. De asemenea, vor fi incluse Word, Excel și PowerPoint de la început pe orice dispozitiv cu Windows 10. Pătratele care au caracterizat dintotdeauna sistemul de operare nu au dispărut nici ele.

collage windows phone mobil microsoft 1

Preview-ul tehnic oficial va fi disponibil tuturor dezvoltatorilor în cursul lunii viitoare, moment în care vom putea obține mai multe informații. Când vine vorba de Windows 10 pe dispozitive mobile, vor fi aduse în primul rând schimbări la nivelul interfeței. Xbox One și interfața sa vor fi surse de inspirație, iar astfel Microsoft încearcă o uniformizare a limbajului de design între platformele sale. De asemenea, este așteptat și browser-ul Spartan care să înlocuiască Internet Explorer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: