06 mai 2015 | 15:52

Noile carduri Samsung EVO+ şi PRO+ sunt imune la orice probleme

ACTUALITATE
Noile carduri Samsung EVO+ şi PRO+ sunt imune la orice probleme

Într-o perioadă în care foarte mulţi dintre noi au nevoie de un card , cei de la Samsung anunţă o serie nouă de modele: EVO+ şi PRO+.

Având în vedere decizia Samsung de a renunța la slotul microSD pe telefoanele Galaxy S6 și S6 Edge, lansarea sud-coreenilor poate fi considerată ironică. Ilustrate în imaginea de mai sus, noile carduri nu se diferenţiază neapărat estetic de oferta concurenţei. În schimb, sunt mult mai andurante şi includ un spaţiu de stocare generos împreună cu o performanţă peste medie.

Aparent, motivaţia din spatele acestei lansări a constat în creşterea semnificativă a cererii din partea consumatorilor pentru soluţii de stocare avansate pentru conţinut multimedia. Noile carduri EVO+ şi PRO+ au fost create pentru a satisface ,,aşteptările utilizatorilor de astăzi”. Acestea au fost create în concordanţă cu standardele UHS-I Speed Class 3 şi Class 10.

Un card PRO+ de 64GB poate stoca fără probleme 110 minute de conţinut 4K Ultra HD şi 490 de minute de clipuri Full HD. Disponibile atât în format SD, cât şi , cardurile sunt compatibile în egală măsură cu aparate foto şi tablete sau smartphone-uri. Au o viteză de scriere specificată de 20MB/s şi o rată de citire de 80MB/s. Cardurile EVO+ vor fi disponibile în capacităţi de 32GB, 64GB şi 128GB. Toate cardurile anunţate astăzi sunt rezistente la apă, temperaturi extreme, şocuri, expunere la raze X sau câmp magnetic. Pot sta sub apă fără nici un fel de consecinţe până la 72 de ore.

Nu avem încă nişte preţuri specificate pentru noile carduri EVO+ şi PRO+, dar ar trebui să ajungă pe piaţă până la finele acestei luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele