Cel mai mare microSD din lume a fost anunţat, dar nu-l poți pune în Samsung Galaxy S6

Cel mai mare microSD din lume a fost anunţat, dar nu-l poți pune în Samsung Galaxy S6

Pe lângă valul de lansări de smartphone-uri şi tablete de săptămâna aceasta de la MWC 2015, cei de la SanDisk au anunţat oficial cel mai mare . Totuși, dacă îți cumperi Samsung Galaxy S6, nu te vei putea bucura de așa ceva. Nu mai are slot.

În ultimii ani, cardurile microSD au devenit omniprezente în gadgeturile noastre de zi cu zi, fapt confirmat de aproape orice producător de smartphone-uri sau tablete cu Android. Din acest motiv şi pentru a compensa setea noastră de spaţiu de stocare, SanDisk ne aduce la cunoştinţă faptul că în curând vom putea achiziţiona carduri microSD XC cu o nouă capacitate.

Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta este primul card din lume, cu dimensiuni atât de compacte, ce poate stoca nu mai puţin de 200GB de date, aproximativ 20 de ore de conţinut video Full HD sau orice alte tipuri de documente decideţi voi să puneţi la păstrare pe el. Acest card microSD XC UHS-I Premium Edition, pe lângă faptul că vă va obliga să investiţii în noi soluţii de backup, ajunge pe piaţă la mai puţin de un a de zile după lansarea primului card . Trecând însă peste creşterea de aproximativ 56 procente în capacitate, nici nu vreau să mă gândesc cât de dificil este să sortezi 200GB de fotografii după o şedinţă foto.

Noul card a fost gândit pentru transfer de date la viteze de până la 90MB/s în cele mai noi tablete şi telefoane compatibile cu carduri microSD XC. Va fi livrat din trimestrul doi al acestui an la un preţ de aproximativ 400 de dolari şi va avea o garanţie de 10 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: