Samsung Galaxy S6 Active va avea slot de card microSD

Samsung Galaxy S6 Active va avea slot de card microSD

Avem motive serioase să credem că Samsung Galaxy S6 și S6 edge vor fi smartphone-urile anului. Sud-coreenii nu au de gând să se oprească aici, sau cel puțin asta ne dau de înțeles zvonurile despre Samsung Galaxy S6 Active, acum prezent în inventarul operatorului AT&T.

Se pare că din punct de vedere hardware, noul terminal va fi identic Samsung Galaxy S6. Are numele de cod SM-G890A şi este construit în jurul unui panou Quad HD Super AMOLED Plus cu diagonala de 5,1 inci. Este construit în jurul aceluiaşi procesor Exnynos 7420, cu 3GB memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare, notează Sammobile.

Terminalul va fi puțin mai gros decât modelul Galaxy S6 şi va avea o greutate un pic mai mare. Spaţiul interior mai mare va fi suficient pentru o baterie mai generoasă şi alte câteva particularităţi. De această dată vom vorbi de 3500 mAh, în comparaţie cu cei 2550 mAh din Galaxy S6. Camera principală va avea 16 megapixeli, iar cea frontală 5.

În afară de acumulatorul considerabil mai performant, se pare că alte elemente cu care Samsung Galaxy S6 Active vine în plus sunt rezistența la apă și la praf și un slot microSD.

 

Citește și: