De bună voie, Samsung îşi îndoaie noile Galaxy S6 şi S6 Edge [VIDEO]

La doar câteva zile după ce s-a dovedit că se îndoaie la fel de uşor precum un iPhone 6 Plus, cei de la Samsung au lansat un clip oficial.

Anul trecut, la scurt timp după lansarea iPhone 6, a început un scandal online intitulat #bendgate. Această asociere de termeni era făcută pentru a atrage atenţia asupra faptului că noul iPhone 6 Plus se îndoaie destul de uşor. Nu a durat multe până când mari producători din industrie au început să facă glume pe marginea subiectului.

Glumiţa făcută de Samsung o puteţi vedea în ilustraţia de mai jos. Pe principiul karma, , se pare că Galaxy S6 Edge se îndoaie la exact aceeaşi presiune precum iPhone 6 Plus. Diferenţa? Cei de la Samsung au lansat un clip fără o utilitate reală în care încearcă să îndoaie noile sale vârfuri de gamă, dar fără să le îndoaie. După ce SquareTrade ne-a demonstrat că un S6 Edge cedează la o presiune de 49,9 kilograme, Samsung ne demonstrează că acelaşi aparat rezistă la 36 de kilograme. Aparent, în acest caz particular, 36 de kilograme este presiunea maximă ce poată fi exercitată de o persoană, valoarea de 50 de kilograme fiind absurdă. Cu alte cuvinte, se pare că au uitat de momentul în care făceau glumiţe pe marginea acestei valori absurde.

În definitiv, compania sud coreeană speră ca SquareTrade să-şi reitereze testele, de această dată luând în calcul anduranţa pe ambele părţi ale aparatelor. Dacă aveţi 3 minute şi vreţi să vedeţi procedura internă de testare a flexibilităţii Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, puteţi viziona clipul publicat mai jos de către Samsung.

Samsung-GALAXY-Note-3-BendGate

06:17 07.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video