Noi zvonuri despre iPhone 7 fac înconjurul Internetului

Noi zvonuri despre iPhone 7 fac înconjurul Internetului

Deși iPhone 6s doar ce-a ajuns în magazine, au început deja să apară zvonuri despre viitorul telefon al celor de la Apple.

Un nou comunicat susține că Apple plănuiește ca iPhone 7 să fie rezistent la apă. Zvonul a pornit de pe rețeaua socială din China, Weibo, unde un profil a împărtășit câteva detalii despre designul viitorului iPhone. Profilul pare să aibă o reputație în ceea ce privește scurgerea de informații din industria tehnologiei și se pare că acesta a avut dreptate de cele mai multe ori.

Conform zvonurilor, Apple plănuiește să folosească un alt material pentru carcasa lui iPhone 7. Deși iPhone 6s se bucură de un aluminiu și mai rezistent decât cel folosit pentru modelele anterioare, compania ia în considerare utilizarea unui alt material. Nu se știe încă despre ce material va fi vorba, dar publicarea de pe Weibo punctează că iPhone 6s va fi ultimul iPhone construit din metal. În plus, se pare că Apple a creat deja un prototip al viitorului iPhone.

Nu este o mare surpriză faptul că Apple ia în calcul redesenarea iPhone-ului pentru a-l face rezistent la apă. Mulți dintre competitorii companiei au lansat deja telefoane waterproof, precum Samsung Galaxy S5 sau Sony Xperia Z3.

Potrivit Business Insider, cei de la Apple au testat dispozitive rezistente la apă în trecut, potrivit unui fost angajat. În timp ce acesta a lucrat pentru Apple, se pare că tehnologia folosită nu era 100% waterproof, așa că Apple nu a făcut publică informația.

Testele au sugerat că iPhone 6s ar fi rezistent la apă, deși cei de la Apple nu promovează acest lucru. Un utilizator de pe YouTube a testat noile iPhone-uri și a ajuns la concluzia că acestea pot sta o oră scufundate și să funcționeze în continuare.

Este mult prea devreme să știm ce plănuiește Apple pentru noile iPhone-uri, dar zvonurile susțin că ar avea beneficia de camere mult mai performante. Se pare că de luna trecută, Apple a plasat comenzi pentru lentile cu șase elemente pentru viitorul iPhone. Actualul 6s are lentile de doar cinci elemente.

Indiferent dacă zvonurile sunt adevărate sau nu, este important să conștientizăm că planurile Apple se pot schimba de la o zi la alta, iar viitorul iPhone să nu aibă vreo legătură cu zvonurile care fac acum înconjurul internetului.