De ce nu poți respinge mereu apelurile de pe iPhone

De ce nu poți respinge mereu apelurile de pe iPhone

Utilizatorii iPhone au deseori parte de experiența frustrantă de a nu putea refuza un apel, deoarece nu există un buton care să le permită acest lucru. Misterul a fost în sfârșit elucidat.

Dacă ai un iPhone, mai mult ca sigur ai observat că uneori când primești un apel ai opțiunea de a glisa pentru a răspunde, iar alteori îți apar două butoane, unul pentru a accepta apelul și altul pentru a refuza.

Deoarece nu există o explicație în ghidul celor de la Apple, jurnaliștii de la Business Insider au efectuat o serie de „teste” pentru a descoperi care este răspunsul din spatele misterului.

Pentru început, un utilizator iPhone a fost apelat de un prieten din agenda telefonică, care avea tot un iPhone. Pe ecran a apărut opțiunea de glisare. Apoi, aceștia au vrut să vadă dacă ar fi vreo diferență dacă apelantul nu s-ar regăsi în lista de contacte. Răspunsul a fost negativ. Același rezultat l-a avut și testul în care un utilizator de Android a apelat.

iphone

După mai multe încercări, aceștia au descoperit că răspunsul era mai simplu decât s-ar fi așteptat. Dacă iPhone-ul este blocat atunci când primește un apel, va apărea opțiunea de glisare, indiferent cine te-ar suna, fără vreo șansă de a refuza apelul. În schimb, dacă telefonul este deblocat, vei avea posibilitatea să accepți sau să refuzi apelul.

iphone2

Nu am înțeles exact care a fost intenția celor de la Apple și de ce nu putem refuza un apel ori de câte ori avem nevoie. Poate cei din companie vor veni cu răspunsuri la un moment dat și toată lumea va putea trăi în pace.

Etichete: