Sony Xperia Z3, un nou smartphone de vârf care se îndoaie

, 03 Noi, 07:50

Fuga după terminale subţiri a făcut o nouă victimă. 3 se pare că este cel mai recent vârf de gamă care se îndoaie.

Sony Xperia Z3 si compact - review Playtech-2

După ce timp de câteva săptămâni s-a dezbătut flexibilitatea nedorită a iPhone 6 Plus, se pare că a sosit rândul unui alt vârf de gamă să prezinte simptome similare. Este vorba de Sony Xperia Z3, un telefon care a adunat multe , dar care se pare că nu face faţă foarte bine la presiune.

Totul a plecat de la un posesor de Xperia Z3 care şi-a manifestat enervarea vizavi de noul său smartphone pe forumurile XDA-Developers. În acelaşi context, individul a prezentat şi imaginea de mai jos. Deşi o astfel de situaţie poate fi cauzată de o forţă extremă aplicată în anumite puncte ale aparatului, posesorul gadgetului a negat că l-ar fi folosit în blugi foarte strâmţi sau că s-ar fi aşezat pe el. În schimb, a admis că îl foloseşte deseori cu o bandă în jurul braţului la alergare. Aceasta din urmă nu este însă foarte strâns prinsă, altfel, pe lângă faptul că ar fi putut îndoi un telefon, i-ar fi oprit circulaţia sângelui.

Xperia-Z3-BendGate-flexibil indoaie

Nu este primul scandal vizavi de un telefon Sony care se îndoaie. La începutul anului, mai multe imagini cu dispozitive Xperia Z1 care manifestau astfel de probleme au ajuns pe internet. Pe de altă parte, până la această oră nu au fost făcut publice multe cazuri de Xperia Z3 cu rama metalică îndoită. Va trebui să aşteptăm pentru a aprecia cum se cuvine amploarea situaţiei.

În contextul de acum câteva săptămâni, oficialii Apple au afirmat că problema este foarte rar întâlnită şi că doar nouă posesori de iPhone 6 Plus s-au întors cu telefonul în magazin. În urma scandalului ce va lua probabil amploare în următoarele zile, oficialii Sony nu au făcut încă nici o declaraţie. Nu este exclus nici ca imaginea de mai să fie realizată în Photoshop, deşi este foarte puţin probabil. Cât despre Apple, a preferat să lanseze fără comunicare oficială o nouă versiune de iPhone 6 Plus.

Achiziție: Dacă dorești un Sony Xperia Z3, ai aici o ofertă pentru achiziția unui model la un preț apropiat de cel al iPhone 6. Totuși, ține cont că nu e prea diferit de Sony Xperia Z2, care este disponibil la un preț mult mai mic. Pentru mai multe informații, consultă review-ul „Playtech“ pentru Xperia Z3.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Exact asa arata si al meu sony z3.lam trimis la garantie la vodafone ( precizez ca a fost luat la.liber cu banii cash de la vodafone) si mi la trimis inapoi cu garantia anulata.acum sun la OPC ca altceva nam ce face.Parerea mea nu va luati sony z
3 sau telefoane de la vodafone.

Avand in vedere ca atat partea din fata cat si cea din spate sunt din sticla este greu de crezut ca se poate indoi in conditii normale de utilizare. Poate doar daca il fortezi, atunci automat pierzi si garantia. Detin atat Xperia Z cat si Xperia Z3 Compact si nu am avut astfel de probleme. Cred ca poza de mai sus este un fake, ar trebui sa vedem si ce s-a intamplat si cu partea din fata (ecranul).

Buna. Mi-am cumparat recent un z3 si a cazut, s-a spart un pic din ecran initial si apoi s-a facut floare. Ideea e ca nu mai merge touchul in partea crapata. Am mai patit sa raman cu ecranul spart dar usor crapat si total nefunctional niciodata!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail