Noi imagini cu HTC One M9: Câte lucruri s-au schimbat în design-ul implementat de taiwanezi

Noi imagini cu HTC One M9: Câte lucruri s-au schimbat în design-ul implementat de taiwanezi

Imaginile apărute de curând cu HTC One M9 confirmă câteva dintre zvonurile precedente și scot la iveală unele detalii importante.

HTC One M9 nu a fost chiar cel mai bine păstrat secret al companiei taiwaneze. Mai este o săptămână până la lansarea oficială și putem spune cu siguranță că sunt puține lucruri pe care nu le știm în legătură cu acest smartphone. Astfel, imaginile apărute de curând pe internet ne prezintă cel mai nou telefon din seria One din diverse unghiuri și confirmă unele dintre zvonurile mai vechi.

În ceea ce privește design-ul, nu foarte multe lucruri s-au schimbat de la One M8 încoace. Sunt, însă, câteva lucruri de menționat: HTC a renunțat la a doua cameră foto de pe spate și la tehnologia Ultrapixel, implementând în schimb o cameră foto de 20.7 megapixeli, iar butonul de pornire se găsește acum pe marginea din dreapta alături de butoanele pentru volum. Avem parte de același design metalic ”unibody” și de butoanele așezate pe ecran.

HTC One M9 imagini

În ceea ce privește specificațiile, HTC One M9 va beneficia de un ecran Full HD de 5 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor căror și se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Conform Mashable, sistemul de operare rulat va fi Android 5.0 Lollipop alături de interfața Sense 7.0. Cei de la Mobile Geeks susțin că prețul telefonului va fi de 750 de euro, sau 850 de dolari. HTC One M9 va fi anunțat oficial în cadrul MWC 2015, cu două ore și jumătate înainte lui Samsung Galaxy S6.

Citește și: