MWC 2015 – HTC confirmă lansarea One M9 pentru 1 martie: Ce dotări va avea telefonul?

MWC 2015 - HTC confirmă lansarea One M9 pentru 1 martie: Ce dotări va avea telefonul?

Noul HTC One va fi anunțat pe 1 martie. Asta știm din surse neoficiale, dar acum HTC confirmă data. Mai rămâne doar să vedem telefonul.

HTC One M9, cunoscut drept Hyma din anumite surse neoficiale, va fi lansat pe 1 martie la MWC. Acesta este cel mai nou telefon produs de taiwanezi și unul care va renunța, în sfârști, la camera UltraPixel cu patru megapixeli cu care compania s-a tot lăudat în ultimii doi ani. Totodată, pe 1 martie va fi și lansarea Samsung Galaxy S6.

Despre lansarea HTC One M9, care ar putea ajunge pe piață cu numele HTC Hyma, se vehiculează de câteva săptămâni. Acum, HTC a confirmat pe contul de Twitter pentru Marea Britanie, anunțând „noul HTC One“. Se poate ca acesta să fie un indiciu că taiwanezii renunță la codurile de tipul: M8 și M9 de la coada denumirii. Astfel, HTC ar acționa ca Apple când a anunțat iPad 3 și i-a spus „noul iPad“.

htc one m9 anuntat pe 1 martie

Fie că se va numi HTC One M9, fie că se va numi Hyma sau „noul HTC One“, acest smartphone va avea dotări foarte bune. Vorbim despre un ecran full HD de cel puțin 5 inci, un procesor cu opt nuclee Snapdragon 810 de la Qualcomm (patru nuclee tactate la 2GHz și alte patru la 1,5GHz) și o memorie RAM de 3GB. De asemenea, va beneficia de conectivitate 4G și va avea Android 5.0 Lollipop peste care va avea interfața Sense 7.

HTC One M9 hima

Vorbeam mai sus de camera foto. Nu va mai avea UltraPixel cu patru megapixeli, ci una de 20 de megapixeli completată de una frontală de 4 MP. De asemenea, nu lipsesc difuzoarele BoomSound, poate cele mai bune instalate pe un telefon până acum. Bateria va fi de 2.840 mAh.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: