HTC are ceva mare de lansat: HTC One M9 este promovat printr-un mesaj codat

HTC are ceva mare de lansat: HTC One M9 este promovat printr-un mesaj codat

Noul HTC One va fi anunțat pe 1 martie, înainte de Mobile World Congress 2015 și va fi cel mai bun telefon al taiwanezilor pentru acest an. Acum, HTC ne promite că vom vedea ceva mare.

HTC One M9, cunoscut drept Hima din anumite surse neoficiale, va fi lansat pe 1 martie la MWC 2015, iar din zvonurile de până acum știm o bună parte din dotările tehnice. Designul va fi menținut, în linii mari, la fel și construcția din aluminiu, dar HTC ne tentează cu un anunț mare pe Twitter.

Mesajul în engleză este: „Something HUGE is coming from HTC. Imagine [number][big thing] in space. And then [math term] that by [number]. #Madlib“. La o primă descifrare a mesajului, reiese că ar trebui să ne așteptăm la un salt semnificativ față de telefoanele din ultimii doi ani, dar și la un model secundar. Cuvintele numberbig thingmath term și number pot însemna one (primul număr), star (pentru că este mare, dar în spațiu), multiply (termen în matematică), two (al doilea număr). Astfel, am putea vedea: „Imagine one star in space. And then multiply that by two“.

În egală măsură, lucrul mare din spațiu poate fi telescopul Hubble, iar numărul cu care să îl înmulțești este: 20, adică numărul de megapixeli. Până acum, Hubble este cel mai de succes și cel mai cunoscut telescop lansat de om, iar HTC apelează la o astfel de referință pentru a se lăuda cu camera foto.

Ceea ce HTC ar putea să transmită e că va lansa un One M9 (cunoscut și drept Hyma), dar și o versiune mai mare. HTC One Max n-a mai fost actualizat de ceva vreme, sărind peste o generație de One. Cât despre dotări, [big thing] in space poate fi o referire la camera mai mare, de aproximativ 20 de megapixeli, dar și la procesor (cel mai bun). Lista mai mare de dotări cuprinde un ecran de aproximativ 5 inci full HD sau 2K, un cititor de amprente, procesorul Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM.

htc one m9 anuntat pe 1 martie

Citește și: