Cea mai bună imagine cu Samsung Galaxy S6 de până acum

Cea mai bună imagine cu Samsung Galaxy S6 de până acum

Cei de la T-Mobile ne-au oferit cea mai bună imagine cu Samsung Galaxy S6 cu o săptămână înainte de marea lansare din cadrul MWC 2015.

John Legere, CEO-ul celor de la T-Mobile, ne-a oferit cea mai bună imagine cu Samsung Galaxy S6 de până acum. Într-o postare recentă pe contul său de Twitter, Leggere a confirmat faptul că cel mai nou telefon de la Samsung va fi într-adevăr disponibil în rețeaua T-Mobile și a oferit un link către o pagină unde se poate observa foarte clar un Samsung Galaxy S6.

În imaginea respectivă, doar una dintre marginile curbate ale ecranului este vizibilă, dar și o mică parte din spatele metalic al telefonului. După cum notează și cei de la Verge, acesta oferă un aspect mult mai plăcut telefonului, fiind superior imitației de piele care a fost folosită pe modele mai vechi lansate de producătorul coreean.

Samsung galaxy s6 pic

 

Ca dotări tehnice, este clar că vor fi cele mai bune. Ecranul de pe Samsung Galaxy S6 va avea aproximativ 5 inci la rezoluție 2K, memoria RAM va fi de 3GB, iar spațiul de stocare va începe de la 16GB și este posibil să vedem și o versiune cu 128GB, cum a lansat Apple în 2014. Despre procesorul de pe Galaxy S6 nu se știe exact dacă va fi doar un Qualcomm, adică Snapdragon 810, doar un Exynos al Samsung, ori vor fi folosite ambele, în funcție de regiune. Puteți citi mai multe despre Samsung Galaxy S6 pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: