Noi dotări confirmate pentru OnePlus 2: baterie mai mare și cameră mai bună

Noi dotări confirmate pentru OnePlus 2: baterie mai mare și cameră mai bună

Pe 27 iulie, OnePlus 2 va fi prezentat oficial. Atunci, cel mai interesant startup din China își va arăta noua creație despre care știm câteva lucruri, dar nu și cum arată.

Până acum, compania OnePlus a oferit diverse detalii despre OnePlus 2, de la procesor la scannerul de amprente, dar încă n-au prezentat nicio imagine cu acesta. După succesul destul de mare înregistrat cu primul model, mulțumită în mare parte și strategiei de a-l vinde prin sistemul de invitații, așteptările sunt mari pentru noul model.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută pe Reddit, câțiva oameni din companie, printre care și fondatorul Carl Pei, au oferit mai multe informații despre viitorul telefon. Astfel, au spus că au mărit capacitatea bateriei de la 3.100 mAh la 3.300 mAh, ceea ce înseamnă că și autonomia ar trebui să fie mai bună. În plus, au comentat și dimensiunile OnePlus 2.

Deși nu au fost preciși în cum va arăta telefonul, cei de la OnePlus au spus că sub acel One pe care îl vezi mai sus este un OnePlus 2. Și cum nu îi vezi marginile, fie ecranul este mai mic, fie marginile au fost reduse. Vechiul model avea un ecran de 5,5 inci și s-a zvonit în decembrie 2014 că se pregătește un OnePlus One mini cu ecran de 5 inci. Ar putea fi acesta.

De asemenea, OnePlus 2 nu va beneficia de sensor pentru monitorizarea pulsului, dar nici de încărcare wireless, motivația fiind că viteza nu e suficient de mare. Totuși, au spus că în cazul modelului de anul trecut camera a fost foarte bună, dar din nefericire nu au folosit-o la maximum prin software. Anul acesta au colaborat cu ingineri HTC pentru imagistică și rezultatele ar trebui să fie mai bune.

OnePlus 2 va avea 4GB de memorie RAM

Carl Pei a fost întrebat și dacă îi este teamă de eșec, iar răspunsul lui rezumă într-o anumită măsură și ceea ce înseamnă OnePlus. „Fiecare companie, civilizație și organizație ajung la mărire și decădere. Nimic nu rămâne relevant pe vecie. Noi ne-am gândit că putem face un produs mai bun și am decis să încercăm. Dacă ar fi să îi întrebăm pe oameni care este cea mai bună companie, ei ar spune Apple. Pentru locul doi ar fi o mulțime de răspunsuri. De asta am văzut o oportunitate”, a explicat fondatorul OnePlus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: