OnePlus 2 ar putea fi lansat în trei versiuni, ca iPhone 6

OnePlus 2 ar putea fi lansat în trei versiuni, ca iPhone 6

OnePlus 2 va fi lansat pe 27 iulie, va fi primul smartphone prezentat folosind realitatea virtuală și va încorpora un senzor de scanare a amprentei. Ultimele detalii despre el ne arată frecvența la care va funcționa procesorul.

OnePlus 2 va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee optimizat pentru sistemul de operare pe care compania l-a dezvoltat, numit OxygenOS. Este același procesor ca pe LG G Flex 2 și HTC One M9, doar că este renumit și pentru problema supraîncălzirii. Soluția OnePlus a fost simplă și poate nepotrivită.

Deși Qualcomm pregătește un Snapdragon 820 care rezolvă problema supraîncălzirii (în teorie), iar procesorul Samsung Exynos s-a dovedit foarte bun pe Galaxy S6, OnePlus a ales Snapdragon 810. Acest cip are opt nuclee, împărțite între două procesoare quad-core, și frecvența la care va rula este de 1,55GHz. În primul rând, scade consumul de energie și este evitată supraîncălzirea.

Conform Droid Life, OnePlus 2 va avea 4GB de memorie RAM, până acum doar Asus cu ZenFone 2 mai având atât de multă. S-ar putea și ca telefonul să fie lansat și în trei versiuni diferite, dar diferența va fi dată de spațiul de stocare. Astfel, A2001 va avea 16GB, A2003 va avea 64GB și va exista un A2005 cu 128GB. Împărțirea ar fi similară iPhone 6, după ce anul trecut Apple a renunțat la versiunea de 32GB. Telefonul se va încărca prin USB Type-C și va avea scanner de amprente mai rapid decât Touch ID, după cum se laudă compania.

Două schițe orientative pentru a ști cum o să arate OnePlus 2. Este puțin probabil ca acesta să fie designul final.

Schita OnePlus 2

Schite OnePlus 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: