Când se lansează OnePlus 2 și ce preț va avea

Când se lansează OnePlus 2 și ce preț va avea

Până pe 27 iulie, când OnePlus 2 va fi lansat oficial, compania a mai oferit o informație despre acesta pe lângă preț.

Când se lansează OnePlus 2 pe 27 iulie, acesta va fi primul telefon pe care oamenii îl vor vedea prezentat cu ajutorul realității virtuale folosind căști de tipul Google Cardboard. Știm deja despre telefon că va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 810 subtactat, astfel încât să nu se supraîncălzească, va avea un port USB Type-C și va avea integrat un scanner de amprente. Despre acesta compania spune că este mai rapid decât Touch ID.

După ce iPhone 5s a avut un senzor de amprente, Samsung a integrat unul pe Galaxy S5, HTC pe One Max și Huawei pe Ascend Mate 7. Totuși, niciunul nu s-a dovedit la fel de eficient, nici chiar cel de pe Galaxy S6, care nu mai presupune să glisezi degetul pentru citire, ci să apeși pe butonul Home. Dacă OnePlus 2 va avea un scanner la fel de bun ca Touch ID de pe iPhone 6, atunci promisiunile n-au fost degeaba.

Cea mai nouă informație oferită de companie pe contul oficial de Facebook este că OnePlus 2 va avea 4GB de memorie RAM pe arhitectură LPDDR4. Nu trebuie să știi despre această decât că este rapidă și consumă puțină energie. Snapdragon 810 este un procesor pe 64 de biți și asta îi permite să utilizeze mai mult de 3GB de memorie RAM. OnePlus susține pe site-ul său că memoria aceasta este de două ori mai rapidă decât cea DDR3.

OnePlus 2 va avea 4GB de memorie RAM

Prețul oficial al dispozitivului nu a fost încă făcut public, nici dacă îl vom vedea în trei versiuni, ca pe iPhone 6. Totuși, Peter Lau, directorul OnePlus, a promis că prețul nu va trece de 450 de dolari, poziționându-l cu 150 până la 200 de dolari mai ieftin decât iPhone 6, Galaxy S6 și HTC One M9. Se prea poate ca cea mai scumpă versiune să coste 449 de dolari, o promisiune dusă puțin la extrem. Pe 27 iulie vom afla totul despre acest telefon.

 

Citește și:
Etichete: