Nexus 5X are o dată oficială de livrare

Nexus 5X are o dată oficială de livrare

Noul telefon de la Google, Nexus 5X, are în sfârșit o dată oficială de livrare. Acesta va părăsi depozitele Google mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Dacă ai comandat deja noul Nexus 5x, ai putea intra în posesia acestuia chiar luna aceasta, pe 22 octombrie. Google a actualizat data de livrare pe pagina produsului din Google Play Store. Aceștia au schimbat „livrarea se va face în săptămânile următoare” cu „părăsește depozitul pe 22 octombrie”.

Atât modelul de 16GB, cât și cel de 32GB au aceeași dată de lansare, ceea ce înseamnă că nu va trebui să aștepți mai mult în caz că ai optat pentru varianta mai ofertantă din punct de vedere al spațiului de stocare.

Noul Nexus 5X este produs de cei de la LG, precum fostul Nexus 5 lansat în urmă cu doi ani. Are un ecran cu diagonala de 5,2 inci şi o rezoluţie nativă 1080p. De procesare se ocupă un Snapdragon 808 pe 64 de biţi, bateria este de 2.700 mAh, iar camera principală este de 12 megapixeli. Pentru încărcare şi transfer de date foloseşte un port USB Type C, reversibil la fel ca Lightning, iar greutatea sa totală este de 136 de grame.

Camera de pe Nexus 5X de 12 megapixeli are multe în comun cu cea de pe iPhone 6S. Poate filma conţinut vide la rezoluţie 4K şi 30 de FPS-uri, iar la rezoluţie HD, numărul cadrelor imortalizate este de 120 FPS. Un dublu tap pe butonul de Home, la fel ca în cazul Galaxy S6, va porni instant camera de fotografiat.

Doritorii care nu și-au comandat deja Nexus 5X vor trebui să scoată din buzunar 379 de dolari pentru varianta de 16GB, sau, dacă optează pentru versiunea mai mare, de 32GB, aceasta îi va costa cu 50 de dolari mai mult.